13.2.2016

Haaveista totta - Oma talo

Viime vuosi oli isojen asioiden vuosi. Yksi isoista asioista oli saada päätökseen loputon omakotitalojen etsiminen. Toki myös tontit  lähiympäristöstä syynättiin tarkkaa. Joku kohde kelpasi toiselle, mutta ei toiselle. Yleensä ei kummallekaan. Onhan meitä tässä projektissa kaksi. (Jos tarkkoja ollaan niin neljä).


Lopulta löytyi tontti, jossa täyttyi meidän  asettamat kriteerit, toiveet ja unelmat. Jostain oli vielä hieman karsittava ja rimaa laskettava. Mutta pääpiirteittäin tiesimme, että se oli kaikkea sitä mitä haimme. Sijainti, oma ranta ja oikea ilmansuunta, siinä ne kolme tärkeintä! 


Viime viikko on käyty läpi tarkastuskuvia, mitattu ikkunoita, pähkäilty kaapin paikkaa, hahmoteltu keittiön kokoa ja välillä turhauduttu; onko tässä sittenkään mitään järkeä?!
Oli järkeä tai ei, tontilla on jo käynyt rakas raivausmieheni, metsäkone ja kaivinkone (kahteen viimeiseen  ei ole  tunnesidettä ;) ). Homma siis on jo viime kesänä vetäisty käyntiin raivaussahan laulelemana. Nyt odotellaan kevättä ja kunnallistekniikkaa.

Tulen päivittämään blogiin vaiheita projektistamme, en tarkkaan vaihe vaiheelta, mutta pääpiirteittäin sen etenemisestä sekä ennen kaikkea sisustuksen suunnittelusta!

4 kommenttia :