15.8.2015

Satoa
Tähän viikonloppuun mahtuu paljon! Tänään olen täyttänyt pakastinta syksyn varalle. Niinkin arkinen herkku kuin porkkanaraaste saa uuden maun pakastettuna. Mehukkaaksi käynyt porkkanaraaste on helppo ottaa valmiiksi annostelluista pusseista pöytään kiireenkin keskellä. Myöskin syksyn varalle tein pinaattikeittoa. Kotimaisia mansikoita ja mustikoita on pakastin jo pullollaan! Tänään vielä keittelin mansikkahilloa herkkuhetkiin.

Keväällä haaveilin taas omasta kasvimaasta. Kerran olen kasvimaan laittanut. Sato oli runsas, mutta sadosta ei jäänyt käteen kuin kasa rottien möyhentämää porkkan- ja punajuurimössöä. Olivat ne retaleet kellariin päässeet. Nyt ei ole kellaria käytössä, joten ongelmaksi olisi tullut sadon säilöminen tuoreeltaan. Ehkä sitten ensi vuonna, tai sitä seuraavana...

Huomenna Keuruulla starttaa Kirpputorisuunnistu klo 12. Kaupunki on täynnä pihakirppiksiä! Loistava tilaisuus tehdä edullisia löytöjä. Myyjiä on tulossa yli sata!

Mikäli kirppistely ei kiinnosta, löytyy menovinkki myös Jyväskylästä Designtorilta klo 10-16 Toivolan Vanhalta pihalta.

3 kommenttia :

 1. Ihanaa aikaa tämä loppukesä ja sadon säilöntä! <3 Kirpputorisuunnistus kuulostaa hauskalta. Pitäisköhän harrastaa maakuntamatkailua ja kurvata Keuruulle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On tämä(kin) ihanaa aikaa vuodesta! Innolla odotan vielä omenien soseuttamispuuhaa. Voisihan sitä pitkästä aikaa taas niitäkin kuivattaa.

   Kirpputorisuunnistuksesta löytyy lisäinfoa Facebookissa. Sieltä löytää mm. kartan missä myyntipisteitä sijaitsee.

   Poista
 2. Ihanaa aikaa tämä loppukesä ja sadon säilöntä! <3 Kirpputorisuunnistus kuulostaa hauskalta. Pitäisköhän harrastaa maakuntamatkailua ja kurvata Keuruulle! :)

  VastaaPoista