17.8.2015

Lastenhuoneen lelujen säilytys
Jokainen äiti ja isä varmasti tietävät miten lelut leviävät ja valtaavat kodin jokaisen nurkan. Meidän esikoinen on vielä siinä iässä, etteivät leikit pysy omassa huoneessa eikä leikkien kesto ole kovin pitkä. Lelut ja tavarat vaihtuvat (ja leviävät) hetkessä.

Aikuisen näkökulmasta lelut pitäisi saada helposti piiloon ja lapsen mielestä helposti esille. Meillä on tuotu lastenhuoneeseen joskus opiskeluajoiltani jäänyt tilanjakaja väliaikairatkaisuksi. Siihen mahtuvat passelisti 3 Sprouts lelulaatikot! Aivan kuin ne olisi tehty siihen!

Lisäksi lelulaatikot ovat ulkonäöltään pirteitä, värikkäitä ja hauskoja. Käytöltään kevyitä ja kestäviä käsitellä, sekä kätkevät sisäänsä reilusti leluja. Kaksivuotiaskin saa ne helposti otettua hyllyköstä esiin pienen vetolenkin avulla.

Lelusäkki puolestaan vetää sisäänsä valtavan määrän isoja pehmoleluja. Pehmolelut on tällä hetkellä meillä päin hittijuttu. Niitä ruokitaan, niille jutellaan ja ne toimivat kukin vuorollaan unikavereina. Pehmeäreunaisesta säkistä niitä onkin helppo etsiä. Säkki on kevyt siirreltävä, joten lapsikin saa sen pois leikkiensä tieltä. Eikä haittaa vaikka säkkiä vetää, sillä ei tarvitse pelätä lattian naarmuuntumista.

Ihania kerrassaan!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti