23.2.2014

Takan takana


Takka, kodin lämmittäjä sekä tunnelman luoja.

Takka saa olla arvoisellaan paikalla ja komeilla olemuksellaan.

Tämä vuolukivitakka leijaili yksinään sisustuksessa. Nyt se on jykevästi maassa. Keltainen tiiliseinä maalattiin ja nyt muuri toimii takan parina.

2 kommenttia :

  1. Hei!
    Vietänb tässä kotipäivää ankaran flunssan kourissa ja nautin sisustus-googlailun ylellisyydestä. Silmiini sattui tämä takkamuurin maalaus. Kodissamme nimittäin on valtava Tulikiven vuolukivitakka, joka on mieletäni maailman rumin. (Teillä sentään on elegantti, suoraviivainen malli!). Alun perin muuttaessamme ajattelin laittaa takan vaihtoon, mutta päätin pitää takan välttääkseni aviokriisin. Ja onhan se lämmönvarauskyvyltään ylivertainen. Tuo taustan maalaus kyllä auttaa asiaa. Ero alkuperäiskuviin on huikea. Muistaisitko vielä tuon maalin sävyn? Olen myös harkinnut htausta seinän harmaaksi maalaamista, mutta en olisi ikinä hoksannut, että sävyn pitää olla riittävän tumma! Kiitos tiedosta jo etukäteen. T. Terhi

    VastaaPoista
  2. Hei ja kiitos Terhi!

    Nyt en valitettavasti muista tuon muurin sävyä. Sävy valittiin takan tummimman sävyn mukaan, jotta takka korostuu mahdollisimman vähän. Valitan, etten osaa nyt sävykoodia kertoa. Toivottavasti löydät omaan takkaan sopivan sävyn. Pikaista paranemista!

    VastaaPoista